Адвокат Консалтинг

Написать новость

Вы можете отправить Ваш материал нам, который вскоре появится на наших страницах


> подробнее

Адвокаты

Список адвокатов, готовых помочь Вам в любую минуту


> перейти к списку

Риэлторы

Список риэлторов, которые могут предоставить Вам свои услуги


> перейти к списку

Наши вакансии

Газета "Адвокат-консалтинг" объявляет конкурс на должность


> подробнее

Наша газета

pdf-архив номеров нашей газеты


> подробнее

Видео


Выделение земельного участка бесплатно



Клуб юристов




Официальное обращение




ГрузчикиГрузчики Харьков

Квартирные и офисные Грузчики Харьков

Купить упаковку






Як отримати візу США на 10 років? (покрокова інструкція)
Категория: Важно знать

Зараз в Україні туристична віза США видається тільки на 10 років, тому ми всім рекомендуємо отримати її, навіть якщо ви і не планували поїздку в цю країну найближчим часом.

 

Отже, план дій по пунктах, який полегшить вам життя.

1. Вся крутість американської візи в тому, що для її отримання вам не потрібно нічого бронювати заздалегідь. Так, в анкеті є питання про дату планованої поїздки і навіть про адресу проживання в США, але туди спокійно можна вписати «ймовірні» дані. Складіть для себе нескладну «уявну» подорож і чітко дотримуйтесь цієї легенди. Вкажіть в анкеті адресу конкретного готелю в Америці.

2. В фотосалоні зробіть фото (вимоги до фото дивіться тут) розміром 5х5 см і обов’язково візьміть з собою флешку, щоб вам на неї скинули це фото (пізніше стане в пригоді).

3. Перейдіть на сайт посольства США.

4. Виберіть регіон (в нашому випадку Україна), підтвердіть, якщо ви вперше на сайті, виберіть неімміграційних візу.

5. Уважно прочитайте інформацію на цій сторінці.

6. Прочитайте уважно інформацію щодо заповнення анкети ось тут.

7. Далі вам потрібно створити обліковий запис на сайті посольства, для цього натисніть на кнопку «Вхід у систему».

8. Далі «Новий користувач».

9. Вказуєте ваш імейл, ім’я та прізвище (латиницею), придумуєте пароль та вводете капчу (на прикладі нижче капча — LEWIS 2408).

10. Оплата консульського збору = 160$ за курсом посольства. Вся необхідна інформація щодо оплати ось тут. Туристична віза відноситься до віз категорії B. Детальніше з категоріями віз ви можете ознайомитися тут.

11. Після того, як у вас уже буде обліковий запис на сайті посольства (створення облікового запису описане в пунктах 7-9), а також оплата консульського збору (пункт 10), ознайомтесь ще раз з інформацією щодо заповнення анкети (пункт 6), а вже потім приступайте до її заповнення ось тут.

На цьому кроці вам знадобиться фото в електронному вигляді, яке ви зберегли в фотостудії на флешку.

Зразок заповнення анкети на візу США

12. Після заповнення анкети вам необхідно записатися на співбесіду.  В електронному вигляді це можна зробити в «Особистому Кабінеті». Для цього вам потрібно створити «Нове Звернення» на співбесіду і отримати дату співбесіди. Під час запису на співбесіду необхідно буде повідомити номер квитанції про сплату консульського збору.

13. UPD. Раніше на співбесіду від вас не вимагали брати ніяких підтверджуючих документів. Але зараз необхідно взяти зазначені нижче документи. 

Перевага завжди надається оригіналам документів, а не їх ксерокопіям. Ви повинні принести ці документи з собою на співбесіду. Відправка підтверджуючих документів у Посольство факсом, електронною чи звичайною поштою не допускається.

  • Документи, які підтверджують фінансову спроможність, податкові платежі, наявність майна або частки участі в бізнесі, наявність активів.
  • Відомості про маршрут поїздки та/або інше пояснення, пов’язане з запланованою поїздкою.
  • Лист від роботодавця із зазначенням вашої посади, заробітної плати, трудового стажу в цій організації, будь-якої узгодженої відпустки та мети службової поїздки до США (за її наявності).
  • Відомості про кримінальні арешти й судимості, а також про звинувачувальні вироки незалежно від місця їх винесення, навіть якщо ви повністю відбули термін покарання або були помилувані.

Крім того, до цих відомостей необхідно додати зазначені нижче документи залежно від мети поїздки:

Студенти

Візьміть із собою документи про освіту: атестати та дипломи. Також візьміть із собою документи, які підтверджують ваші фінансові можливості, наприклад, щомісячні виписки з банківських рахунків, бланк про внесення довготривалих депозитів та інші докази.

Повнолітні працевлаштовані особи

Візьміть із собою довідку від роботодавця та розрахункові листи по заробітній платі за останні три місяці.

Підприємці та керівники компаній

Візьміть із собою документи, які підтверджують вашу посаду в компанії та розмір заробітної плати.

Відвідування родичів

Візьміть із собою ксерокопії документів, які підтверджують статус родича (наприклад, Green Card, свідоцтво про надання прав громадянства, дійсну візу тощо).

Особи, які раніше в’їздили до США

Якщо ви раніше були в Сполучених Штатах, візьміть із собою будь-який документ, який підтверджує ваш імміграційний або візовий статус.

 

Якщо у вас є друзі, у яких вже є віза, вкажіть їх у графі «попутники» в анкеті. Благонадійні друзі (особливо ті, які вже не раз відвідували і покидали США) в теорії говорять і про більшу ймовірність вашої благонадійності.

14. У призначений день потрібно приїхати в консульство і підійти до входу за 15-20 хвилин від призначеного часу. Раніше ніж за 10-15 хвилин від призначеного часу вас не впустять, тому немає сенсу приїжджати занадто рано — будете просто стояти. Не потрібно вбиратися як на весілля. Будьте самі собою. Не забудьте взяти лист з QR-кодом, який у вас буде після заповнення анкети.

17. У консульстві вам необхідно буде підійти до 3-х віконець: відбитки пальців, контроль ще один раз і співбесіда. Коли вас в консульстві запросять здати відбитки пальців йдіть сміливо і спокійно, не нервуйте. Вашою метою є подорож та відпочинок, то який сенс тоді хвилюватися, правда?

18. Після всіх процедур буде співбесіда. Виглядає це так: через вікно співробітник консульства задасть вам кілька запитань, на які вам необхідно буде відповісти і в залежності від ваших відповідей і реакції на питання цей співробітник відразу ж приймає рішення про видачу вам візи або про відмову. Тому це найважливіший момент. Тут головне бути самим собою, не нервувати і вести себе максимально спокійно і врівноважено.

19. Отримавши підтвердження про видачу візи (зелений лист з написаним на ньому текстом) або ж відмову, ви можете їхати додому. Паспорт з візою вам надішлють. Вам прийде повідомлення на електронну скриньку, яку ви вказали при реєстрації. Відбудеться це протягом тижня. Вам потрібно буде поїхати в службу доставки з паспортом громадянина України і отримати свій закордонний паспорт з візою США.

20. І остання дія, яку вам потрібно ОБОВ’ЯЗКОВО зробити — це поставити лайк нижче і поділитися статтею, якщо ви вважаєте, що ця інформація була для вас корисною 

Джерело:https://mandruy.com/informaciya/yak-otrimati-vizu-ssha-na-10-rokiv-pokrokova-instruktsiya/


Рейтинг:

Система Orphus



Похожие новости


Комментарии:
Добавление комментария
[not-wysywyg] [/not-wysywyg]
[not-wysywyg][/not-wysywyg]{wysiwyg}
Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код




«    Июнь 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Популярное
  • Управлять "Межигорьем" доверили экс-помощнику Мураева
  • ДАБІ оштрафувало «садоводів» кооперативу Бакуліних-Кацуб за забудову лісу на березі каналу Київської ГЕС
  • Встреча выпускников на Харьковщине завершилась убийством (фото)
  • Иском по ямам: как выиграть в суде у дорожных служб
  • В Нацгвардии наживались на некачественных консервах для военных – следствие
  • Журналисты выяснили, кто положил глаз на самый газоносный участок в Черном море
  • Курс Bitcoin приближается к 9 тысячам долларов
  • Обыск НАБУ в УАФ: следователи вышли на окружение сына Луценко – источник
  • Неприпустиме забезпечення
  • На Журавлевке хомо сапиенсы раскачали и свалили канатный мост.

  • Наш опрос

    Погода в Харькове

    Погода в Харькове

    Курс валют (НБУ)

    Курсы НБУ на сегодня

    Курс валют (средний)

    Курсы наличного обмена на сегодня











    Аудиоролики - Рекламная Студия

    Студия звукозаписи

















    Редакция может не разделять мнение авторов публикаций. Редакция не несёт ответственности за публикации с других сайтов.

    Все права на материалы, находящиеся на сайте www.advocat-cons.info, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При любом использовании материалов сайта гиперссылка на www.advocat-cons.info обязательна. По вопросам размещения рекламы или информации на сайте обращаться по телефонам: (057) 737-22-53, 096-114-24-80

    © 2007-2014 Медиагруппа "Адвокат-консалтинг"
    .